Τρόπος Ζωής

Ιωάννα Τούνη: Χορεύει βουρκωμένη, αγκαλιά με τον γιο της

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, Ιωάννα Τούνη, ανέβασε στον προισωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα συγκινητικό βίντεο με τον γιο της, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της.

Η Ιωάννα Τούνη έχασε την μητέρα της πριν 1,5 χρόνο, μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Σαν σήμερα, η μητέρα της θα γιόρταζε τα γενέθλιά της και η ίδια με αφορμή αυτή την ξεχωριστή ημέρα, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ιωάννα Τούνη, βουρκωμένη και κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό της, ξεκίνησε να του τραγουδάει το κομμάτι που τραγουδούσε και σε εκείνη η μητέρα της, όταν ήταν σε βρεφική ηλικία.

«Σαν σήμερα είχε η μαμά μου γενέθλια. Το “ντουμ ντουμ ντουμ” μου το χόρευε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ελπίζω να με βλέπει από ψηλά και να είναι περήφανη για εμένα και το μωρό μας.

Επίσης, πηγαίνετε να δώσετε ένα τεράστιο φιλί στην μαμά σας και να της πείτε πόσο πολύ την αγαπάτε», έγραψε η Ιωάννα Τούνη χορεύοντας με τον μικρό «νουνίτο» στην αγκαλιά της.

Δείτε το βίντεο στο tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock