Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του περιοδικού EUREOPE Magazine


Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του περιοδικού EUREOPE Magazine: a bimonthly review (ISSN: 2732-7299). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Ερευνητικής Ομάδας Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για τις επερχόμενες δράσεις.

Το τεύχος Ιανουαρίου 2021 φιλοξενεί συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κύριο Μαργαρίτη Σχοινά. Οι βασικές θεματικές του τρέχοντος τεύχους είναι: εξωτερική πολιτική, οικονομία, κοινωνική πολιτική, μετανάστευση, εκπαίδευση, κοινωνία-ιστορία, επιστήμη και έρευνα.

Στόχος της Επιστημονικής Ομάδας Ευρωπαϊκών Θεμάτων και του EUREOPE Magazine είναι να συμβάλλουν στην ενημέρωση και τον διάλογο γύρω από τα θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, προσεγγίζοντάς τα με την απαραίτητη διεπιστημονικότητα και αντικειμενικότητα. Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, κ. Συμεών Σιδηρόπουλος, η καλλιέργεια της ευρωπαϊκής συνείδησης, κουλτούρας και ταυτότητας απαιτεί έγκυρη ενημέρωση και διάλογο για τις εξελίξεις.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση