Τρόπος Ζωής

Κωνσταντίνος Τζούμας: Οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη φλυαρία των γυναικών

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι», δήλωσε ο ηθοποιός, Κωνσταντίνος Τζούμας, σχολιάζοντας τα απαράδεκτα λόγια του ιερωμένου που είπε εν μέσω της Θείας Λειτουργίας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Τζούμας σόκαρε με τη δήλωσή του ότι συμφωνεί με τον Μητροπολίτη Κοζάνης, ο οποίος την ώρα της Θείας Λειτουργίας έκανε μια σεξιστική παρατήρηση λέγοντας «εσείς οι γυναίκες δε μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;».

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας και «πάγωσε» το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό».

To άρθρο Κωνσταντίνος Τζούμας: Οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη φλυαρία των γυναικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock