Τρόπος Ζωής

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον γάμο

Οι νεόνυμφοι -πλέον- Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου έκαναν το μεσημέρι της Τρίτης στους δρόμους της Ύδρας την πρώτη τους βόλτα μετά τον γάμο.

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου, λίγες ώρες μετά τον πολιτικό τους γάμο, επέλεξαν να ξεναγηθούν στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Ξεναγός ο αντιδήμαρχος του νησιού, κ. Γιάννης Μπελεγρής.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του tlife.gr βρισκόταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από την πρώτη βόλτα του ζευγαριού και την ξενάγηση που έκαναν στο εκκλησιαστικό μουσείο του νησιού.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας επέλεξε να τελέσει τον γάμο του στην Ύδρα, ένα νησί που αγαπά πολύ και επισκέπτεται συχνά. Οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι ενώ η τελετή έλαβε χώρα σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής.

Η είδηση του γάμου έγινε γνωστή μόλις λίγες ώρες πριν την τέλεσή του και παρότι κάποιοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι εντόπισαν το ξενοδοχείο, το ζευγάρι επέλεξε να μην εμφανιστεί για να φωτογραφηθεί αλλά ούτε και για να κάνει δηλώσεις.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του tlife.gr με τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου.

To άρθρο Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον γάμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock