888 Κόλαση φωτιάς στη Συρία: Ο ρωσικός στόλος εξαπέλυσε διαδοχικά κύματα πυραύλων cruise Kalibr κατά του ISIS | Kontasas
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κόλαση φωτιάς στη Συρία: Ο ρωσικός στόλος εξαπέλυσε διαδοχικά κύματα πυραύλων cruise Kalibr κατά του ISIS

Κόλαση φωτιάς στη Συρία: Ο ρωσικός στόλος εξαπέλυσε διαδοχικά κύματα πυραύλων cruise Kalibr κατά του ISIS

Κόλαση φωτιάς από τη Ρωσία καθώς δύο φρεγάτες και ένα υποβρύχιο του ρωσικού πολεμικού ναυτικού εξαπέλυσαν έξι πυραύλους cruise Kalibr εναντίον στόχων του ISIS στη Συρία.

Όσοι τζιχαντιστές γλίτωσαν από τις πυραυλικές επιθέσεις,σκοτώθηκαν αργότερα από αεροπορικές επιδρομές.

Δηλάδή η Μόσχα είχε απλώσει διπλό δίχτυ θανάτου.

Οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τις δύο ρωσικές φρεγάτες Admiral Essen και Admiral Grigorovich καθώς και από το υποβρύχιο Krasnodar στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι πύραυλοι έπληξαν κέντρα διοίκησης και ελέγχου του ISIS καθώς και αποθήκες πυρομαχικών στη Χαμά.

Οι υπόλοιποι στόχοι καταστράφηκαν από διαδοχικές αεροπορικές επιδρομές.Όλη την προηγούμενη εβδομάδα οι τζιχαντιστές έκαναν πολυάριθμες προσπάθειες να διαφύγουν από τη Ράκκα και να κατευθυνθούν προς την Παλμύρα χρησιμοποιώντας το νότιο διάδρομο.

Οι τρομοκράτες μετακινούν δυνάμεις προς τη Χάμα κατα τη διάρκεια της νύκτας και δημιουργούν κέντρα διοίκησης και ελέγχου καθώς και πυρομαχικών σε μεγάλα εγκαταλελλειμένα κτίρια.Όλες οι κινήσεις τους όμως παρακολουθούνται από τη Ρωσία.
ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Αύξηση στα περιστατικά ρατσιστικής βίας το 2018

Το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας εντόπισε αύξηση των περιστατικών ρατσιστικής βίας κατά το 2018, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *