888 Κόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξη | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξη

Κόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξη

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο ξυλείας στο ύψος της Γαλήνης στη Λάρισα καθώς έχει ξεσπάσει πυρκαγιά και υπάρχουν φόβοι για έκρηξη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του larissanet.gr, η φωτιά ξέσπασε σε χώρο με παλέτες και ήδη στο σημείο βρίσκεται εκτός της Πυροσβεστικής, η αστυνομία που έχει εκτρέψει την κυκλοφορία από παράδρομο, αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Στο χώρο του εργοστασίου μάλιστα υπάρχουν και φιάλες προπανίου που δημιουργούν περισσότερα προβλήματα και μεγάλη ανησυχία.

Ένα άτομο έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο αλλά είναι σε καλή κατάσταση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Κόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξηΚόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξηΚόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξηΚόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξηΚόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξηΚόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξηΚόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξηΚόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξηΚόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λάρισα, φόβοι για έκρηξη

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Ολοταχώς προς σύγκρουση: Τουρκικά ΜΜΕ ζητούν εισβολή στην Κύπρο – Ο Ακάρ ενημέρωσε την αντιπολίτευση για τα ελληνοτουρκικά

Σκηνικό έντασης πλέον δημιουργεί η Τουρκία. Χθες ο Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ επισκέφθηκε τους αρχηγούς …