Κόντρα για Κουφοντίνα και δηλώσεις Δρίτσα στη Βουλή

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για τις δηλώσεις Δρίτσα αναφορικά με τη 17 Νοέμβρη, τις οποίες η Κουμουνδούρου χαρακτήρισε ατυχείς, κρατώντας αποστάσεις από όσα είπε ο βουλευτής και πρώην υπουργός για τον Κουφοντίνα.

Για ανιστόρητη και χωρίς προηγούμενο δήλωση για την οποία δεν πήρε θέση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο ο Γιάννης Βρούτσης στη Βουλή. «Όφειλε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας να απαντήσουν σε αυτή ανιστόρητη δήλωση κι ο ίδιος ο κ. Δρίτσας να έρθει εδώ να δώσει εξηγήσεις κι όχι να βγαίνει στα κανάλια, ακούστηκε στο πανελλήνιο ακούστηκε ξεκάθαρα τι εννοούσε», είπε και πρόσθεσε πως αντί για εκκωφαντική σιωπή ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλε να απαντήσει στο Κοινοβούλιο. «Είναι προσβολή στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα δεκάδες θύματα, στην παράταξη της ΝΔ και τη δημοκρατία, είναι προσβολή στο λαό», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου που αναφέρθηκε σε «κατήφορο» Βρούτση και ζήτησε δίκαιη εφαρμογή των νόμων για όλους. «Είναι άλλο να λένε για φυλακισμένους ότι δεν έχουν δικαιώματα, οι νόμοι είναι για όλους, όπως είπε και η Ντόρα Μπακογιάννη, φτάνει πια με αυτόν τον κατήφορο που αντιπροσωπεύει ο κ. Βρούτσης», είπε.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση