Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την αγωγή Τσίπρα

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η αγωγή του Αλέξη Τσίπρα στους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργο Παπαχρήστο για όσα είχαν αναφέρει για την εξοχική κατοικία στο Σούνιο, ζητώντας αποζημίωση εκατομμυρίων ευρώ.

«Το πολιτικό σύστημα πρέπει να υπερασπίζεται την τιμή του, τέτοιες εξοντωτικές πρακτικές όμως οδηγούν σε εκφοβισμό και απουσία οποιασδήποτε κριτικής. Κριτική πρέπει να γίνεται και οι πολιτικοί είμαστε εδώ να μας κρίνει η δημοσιογραφία και ο κόσμος και με τέτοιες συμπεριφορές οδηγούμαστε σε νέο περιβάλλον που απαγορεύεται η κριτική στο πολιτικό σύστημα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης προκαλώντας αντιδράσεις στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας τους έδωσε το δικαίωμα να ανασκευάσουν και όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά συνέχισαν να συκοφαντούν για το ίδιο θέμα. Δεν υπερασπίζεστε τη δημοκρατία αλλά συκοφαντίες και fake news. Δεν ήταν επί δικής μας κυβέρνησης που παραιτήθηκαν διευθυντές εφημερίδων καταγγέλλοντες πιέσεις από Μέγαρο Μαξίμου», σχολίασε ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση