888 Κόντρα Χρυσοβελώνη -«Παραπολιτικών»: Με αγωγή προειδοποιεί η εταιρεία την εφημερίδα | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Κόντρα Χρυσοβελώνη -«Παραπολιτικών»: Με αγωγή προειδοποιεί η εταιρεία την εφημερίδα

Κόντρα Χρυσοβελώνη -«Παραπολιτικών»: Με αγωγή προειδοποιεί η εταιρεία την εφημερίδα

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ‘’ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ’’ η εταιρεία ΑΓΕΧ ΑΒΕΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της τα εξής:

«Η εταιρεία ΑΓΕΧ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται πλέον των 40 ετών στο χώρο κατασκευής επίπλων.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας της εδώ και 25 χρόνια εκτελεί συμβάσεις κατασκευής παραβάν για τη διενέργεια εκλογικών διαδικασιών στη χώρα. Κατά καιρούς της έχουν ανατεθεί και έχει εκτελέσει έντεχνα τις σχετικές προμήθειες ανεξαρτήτως της εκάστοτε κυβέρνησης.

Ο υιός του ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Ματθαίου Γούλια διετέλεσε για μικρό διάστημα μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο της Υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη και εξαιτίας διαφωνιών που υπήρξαν μεταξύ αυτού και στελεχών του γραφείου της, αποχώρησε από μηνών από τη θέση του.

Η παρούσα διαδικασία ανάθεσης που επαναλαμβάνεται με τους ίδιους όρους τα τελευταία 15 χρόνια και μέρος της οποίας θα εκτελέσει η εταιρεία ΑΓΕΧ ξεκίνησε πριν από 20 ημέρες και η εταιρεία είναι μεταξύ των αναδόχων.

Συνεπώς, κάθε αναφορά ή υπονοούμενο για δήθεν «χρυσές δουλειές» λόγω παρεμβάσεως τρίτων είναι απολύτως αναληθείς, προσχηματικές και μοναδικό στόχο έχουν την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων στις οποίες η εταιρεία μας δεν προτίθεται να λάβει μέρος, επιφυλασσόμενη κάθε νόμιμου δικαιώματος σχετικά με τη συκοφαντική δυσφήμιση που υπέστη.

Για την Εταιρεία ΑΓΕΧ ΑΒΕΕ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΟΥΛΙΑΣ

Δείτε επίσης

Προσλήψεις ΔΕ σε hot spot -Διαδικασία & προσόντα (ΦΕΚ)

Στην πρόσληψη 150 συμβασιούχων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικών καθηκόντων, «για την παροχή βοηθητικών εργασιών επί του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *