888 Κώστας Μπακογιάννης: Προχωράμε για μια καθαρή Αθήνα από άκρη σε άκρη | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κώστας Μπακογιάννης: Προχωράμε για μια καθαρή Αθήνα από άκρη σε άκρη

Κώστας Μπακογιάννης: Προχωράμε για μια καθαρή Αθήνα από άκρη σε άκρη

Την ανάγκη επανασχεδιασμού από την αρχή του «μοντέλου» της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης που επισκέφθηκε τη διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του δήμου Αθηναίων.

«Το ξέρετε καλύτερα από εμένα πως θα πρέπει να επανασχεδιάσουμε το μηχανισμό, να ξαναδούμε το μοντέλο από την αρχή. Όλοι μαζί έχουμε κοινό αγώνα να προστατεύσουμε τα εργασιακά σας δικαιώματα και ταυτόχρονα να δώσουμε την πολύ μεγάλη μάχη για μια Αθήνα καθαρή, λειτουργική και όμορφη. Προχωράμε λοιπόν για μια καθαρή Αθήνα απ’ άκρη σ’ άκρη», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του δήμου.

Κώστας Μπακογιάννης: Προχωράμε για μια καθαρή Αθήνα από άκρη σε άκρη

Στη συνάντηση με όλα τα σωματεία εργαζομένων στη Διεύθυνση Καθαριότητας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στο σχέδιό του ώστε η Αθήνα να γίνει μια καθαρή πόλη: «Είπα κάτι το οποίο πιστεύω. Ότι πρέπει να σεβόμαστε τα δικαιώματα των εργαζομένων και θα πρέπει να σας δώσουμε όλα τα μέσα και όλα τα εργαλεία για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας με ασφάλεια, με αξιοπρέπεια και με αποτελεσματικότητα. Και είπα ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα γιατί δεν μπορεί να πολεμάτε με …ξύλινα σπαθιά».

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και κλείνοντας ο Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε: «Το στοίχημα τόσο για το Δήμο όσο και για τους εργαζόμενους είναι η καθαριότητα να πάψει επιτέλους να είναι ζητούμενο».

Κώστας Μπακογιάννης: Προχωράμε για μια καθαρή Αθήνα από άκρη σε άκρη

Κώστας Μπακογιάννης: Προχωράμε για μια καθαρή Αθήνα από άκρη σε άκρη

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΝΗΣΙΩΤΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ. ΕΝΤΡΟΜΟΣ ο Μητσοτάκης: Καλεί ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ στο Μαξίμου τους δημάρχους και τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Αν ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ καλώς, αλλιώς στα χνάρια του Τσίπρα. Δλδ … δρόμοοοοο

Τους δημάρχους του Βορείου Αιγαίου και τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο …