888 Λαζαρίδης: Η ΝΔ θα διαπραγματευτεί από την αρχή με τα Σκόπια | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λαζαρίδης: Η ΝΔ θα διαπραγματευτεί από την αρχή με τα Σκόπια

Λαζαρίδης: Η ΝΔ θα διαπραγματευτεί από την αρχή με τα Σκόπια

«Εμείς, όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών σε καμία περίπτωση. Και εφόσον η συμφωνία δεν κυρωθεί από τον κ. Τσίπρα, εμείς ως κυβέρνηση θα διαπραγματευτούμε με τα Σκόπια από την αρχή», τόνισε σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1» ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη πρόσθεσε: «Δεν θα την ψηφίσουμε γιατί τη θεωρούμε μια πολύ κακή συμφωνία. Μια συμφωνία που εκχωρεί «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς κάτι το οποίο καμία άλλη κυβέρνηση δεν έκανε».

«Τον κ. Μητσοτάκη», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «μέρα με τη μέρα ο ελληνικός λαός τον εμπιστεύεται ακόμα περισσότερο. Και να είστε βέβαιοι ότι, όταν θα γίνουν οι εκλογές, όλοι μας θα τρίβουμε τα μάτια μας από το αποτέλεσμα. Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ένας καταπληκτικός πρωθυπουργός, θα είναι ο πρωθυπουργός που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση. Ο στόχος είναι οι Έλληνες να υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και το σχέδιο μας -και όχι απλά να καταψηφίσουν την κυβέρνηση».

Σε ό,τι αφορά το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Εμείς έχουμε ένα διαφορετικό σχέδιο οικονομικής πολιτικής, με μείωση φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών και στόχο την προσέλκυση επενδύσεων. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζει από οικονομία, αλλά και για το πώς μπορούν να έρθουν οι επενδύσεις. Επαναφέροντας τη χώρα στην κανονικότητα θα έρθουν επενδύσεις και θα δημιουργηθούν 100.000-120.000 νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας το χρόνο».

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Με πτήσεις τσάρτερ – που μας στοιχίζουν χιλιάδες ευρώ- στέλνει πίσω τους Πακιστανούς ο Χρυσοχοΐδης. ΕΓΓΡΑΦΑ – ΠΙΝΑΚΑΣ

Με πτήσεις τσάρτερ απελαύνονται οι παράνομοι μετανάστες από το Πακιστάν γεγονός που πολλαπλασιάζει το κόστος …