888 «Λαθραίοι οι Έλληνες της Μικράς Ασίας»: Ασχολίαστη δήλωση από τον Π.Κουρουμπλή του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Λαθραίοι οι Έλληνες της Μικράς Ασίας»: Ασχολίαστη δήλωση από τον Π.Κουρουμπλή του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Λαθραίοι οι Έλληνες της Μικράς Ασίας»: Ασχολίαστη δήλωση από τον Π.Κουρουμπλή του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε σύγκριση των μεταναστευτικών ροών των μουσουλμάνων που στέλνει η Τουρκία προς τα νησιά του Αιγαίου με τους Έλληνες που ξεριζώθηκαν κατά την Μικρασιατική Καταστροφή προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «και τότε οι Έλληνες μπήκαν ως λαθραίοι γιατί τους ζητούσαν διαβατήρια».

Σε τηλεοπτική συζήτηση για το μεταναστευτικό, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «είχαμε τα ίδια γεγονότα που ζούμε τώρα στις παραμονές της Μικρασιατικής Καταστροφής». 

Μάλιστα, στην αντίδραση που προκλήθηκε on air για τον ανόμοιο χαρακτήρα της σημερινής κατάστασης με το ιστορικό γεγονός της Μικρασιατικής Καταστροφής και τον ξεριζωμό των Ελλήνων, ο κ. Κουρουμπλής υπεραμύνθηκε της άποψής του, λέγοντας πως «τρεις μέρες πριν την Καταστροφή βγήκε διάταγμα που έλεγε πως οι Ίωνες θα μπουν μόνο αν έχουν διαβατήριο». 

Αυτά που ακούμε είναι πραγματικά άνω ποταμών!

Ίδιοι οι Έλληνες που προσέφυγαν στην κυρίως Ελλάδα λόγω των σφαγών από τους Τούρκους του Κεμάλ με τους μουσουλμάνους «μετανάστες» που έρχονται στα νησιά και στην ενδοχώρα και πολλοί από αυτούς εξεγείρονται, καταστρέφουν εκκλησίες και ληστεύουν;


Δείτε επίσης

ΔΕΝ είναι όμοιοι, απλά είναι ΙΔΙΟΙ. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ. Πλάνελ της NOVARTIS με ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. συντονιστής ο «εμβολιούχος» Ευαγγελάτος που «τσίπησε» 869.000 Ευρωπουλάκια έτσι, για τον .. κόπο του. ΔΕΙΤΕ & ΦΡΙΞΤΕ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Yποψήφιοι βουλευτές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *