Λευτέρης Γκιωνάκης στο Tlive: «Μου ζήτησε να κάνω πράγματα που δε μπορούν να ειπωθούν»

Συγκλονίζουν όσα αποκάλυψε στην εκπομππή της Τατιάνας Στεφανίδου ο ηθοποιός Λευτέρης Γκιωνάκης για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό σκηνοθέτη.

Οι καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματιος δεν έχουν τέλος… Ο Λευτέρης Γκιωνάκης, γιος της Πολίνας Γκιωνάκη και εγγονός του σπουδαίου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για όσα έζησε ο ίδιος στο χώρο και αποκάλυψε μί ααπρεπή συμπεριφορά από σπουδαίο σκηνοθέτη.

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης, μιλώντας στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάληυψε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε από γνωστό σκηνοθέτη.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι του «συνέβη πριν από 10 χρόνια. Σε ένα υπόγειο γινόταν η οντισιόν και με το που ξεκίνησε η οντισιόν μου είπε όλα αυτά. Μου είπε να γδυθώ, τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα πω».

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης συνέχισε: «Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι άλλο έπαιζε. Κατευθείαν σηκώθηκα και έφυγα, δεν υπήρχε περίπτωση. Την ώρα που έφευγα, μάλιστα, έμπαινε κάποιος άλλος και σκέφτηκα να του πω κάτι αλλά τελικά δεν είπα. Δεν το θεώρησα τόσο σημαντικό για εμένα.

Από την οικογένειά μου τα ήξερα αυτά, θεωρώ ότι είναι ένα κοινό μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια. Τσαντίστηκα πολύ. Δεν ήρθα σε κανέναν ενδοιασμό αν θα το κάνω ή όχι. Οπότε δε μπορώ να πω ότι με επηρέασε, γι’ αυτό και δεν σκέφτηκα να κινηθώ δικαστικά. Εμένα δε μου έκανε κάτι».

Δείτε όσα αποκάλυψε ο Λευτέρης Γκιωνάκης στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου:

To άρθρο Λευτέρης Γκιωνάκης στο Tlive: «Μου ζήτησε να κάνω πράγματα που δε μπορούν να ειπωθούν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση