Επικαιρότητα

Τέμπη: Μόλις πέντε ημέρες είχε αναλάβει το σταθμό Λάρισας ο σταθμάρχης

Μόλις πέντε ημέρες πριν από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης 28/2) στα Τέμπη, είχε αναλάβει υπηρεσία ο κατηγορούμενος σταθμάρχης της Λάρισας.

Αυτό αποκάλυψε ο δικηγόρος Στέφανος Πατζαρτζίδης στο newsbomb.gr. Όπως ανέφερε ο συνήγορός του, ο κατηγορούμενος το προηγούμενο διάστημα εργαζόταν σε μικρούς σταθμούς, είχε λάβει την πιστοποίησή του τον Ιανουάριο και πριν πέντε ημέρες, μέσα δηλαδή στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ανέλαβε υπηρεσία που θεωρείται από τις πιο δύσκολες και κομβικές του σιδηροδρομικού δικτύου.

Ο σταθμάρχης Λάρισας που έχει αποδεχθεί κατά το δικηγόρο του το «μέρος της ευθύνης που του αναλογεί», οδηγήθηκε χθες, Πέμπτη (2/3) ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί. Ο ίδιος, ο οποίος διώκεται πλέον σε βαθμό κακουργήματος, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί το Σάββατο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock