Λινού: Μπορεί να ξέφυγε από την Κίνα ο ιός, μας προετοίμαζαν για βιολογικό πόλεμο – ΒΙΝΤΕΟ

Μέτρα και μάσκα μέχρι το Φθινόπωρο…

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, είναι της άποψης ότι θα πρέπει άμεσα να καταρτιστεί σχέδιο, βάσει του οποίου στην περίπτωση που θα έχουμε επάρκεια εμβολίων τους επόμενους μήνες, ώστε να εμβολιαστούν όλο και περισσότεροι.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη, η Αθηνά Λινού ρωτήθηκε σε σχέση με τον κορωνοϊό και την Κίνα: «Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ο κορωνοϊός ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο στην Κίνα, όπου γίνονταν κάποια πειράματα με νυχτερίδες για κάποιο βιολογικό όπλο».

Απάντηση κας Λινού: «Το θέμα του βιολογικού πολέμου απασχολεί την ανθρωπότητα για 15-20 χρόνια. Πριν από 20 χρόνια μας είχε αναθέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και είχαμε οργανώσει ένα πρόγραμμα, το οποίο κατέληξε σε οδηγίες για λειτουργούς Υγείας πρώτης γραμμής σε περίπτωση βιολογικού πολέμου.

Οπότε δεν είναι απίθανο (να συνέβη αυτό) χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ξέρουμε να αντιδράσουμε σαν πληθυσμός, σαν πολιτισμός και σαν πολιτική».

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για «ιό της Κίνας», γιατί τον έλεγαν ρατσιστή;;; Βέβαια η κα Λινού ισχυρίζεται πως, αν αυτό ισχύει, θα επρόκειτο για ατύχημα και όχι για εσκεμμένη κίνηση, προκειμένου να επιβληθούν παγκοσμίως μέτρα περιορισμού, τα οποία, σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν, είναι ο… κατάλληλος τρόπος για να αντιμετωπιστούν και τα βιολογικά όπλα.

Άλλωστε, όπως ανέφερε στην Realnews μαζί με άλλους «ειδικούς», τα μέτρα περιορισμού πρέπει να τηρηθούν μέχρι και το καλοκαίρι, ενώ οι μάσκες πρέπει να φοριούνται μέχρι το Φθινόπωρο.

 

 

 

 

Δείτε από το 5.36:

 

πηγη 

 

 

 

 

 

realhosting
loading...

Απάντηση