Επικαιρότητα

Λινού: Να εμβολιαστούν οι Ρομά και οι μουσουλμάνοι στη Βόρεια Ελλάδα

«Πρέπει να εμβολιαστούν οι κοινότητες Ρομά και μουσουλμάνων στη Βόρεια Ελλάδα», λέει η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, αναφερόμενη στην έξαρση κρουσμάτων που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό. 

Σύμφωνα με την κυρία Λινού: «Είναι δύσκολα τα πράγματα στη Β. Ελλάδα και χρειάζεται σε σύντομο διάστημα να μελετήσουμε που οφείλεται αυτό το φαινόμενο. Μπορεί να παίρνουμε μέτρα που δεν είναι χρήσιμα, όπως το να κλείνουμε τη νύχτα. Πρέπει να δώσουμε απόλυτη ευχέρεια στους ανθρώπους χωρίς χαρτιά, σε όσους δεν μιλούν ελληνικά, να εμβολιαστούν. Αποτελεί και αυτό μέρος του προβλήματος. Κάθε εμβόλιο βοηθάει. Άλλες χώρες που έχουν πολλούς παράτυπους μετανάστες τούς εμβολιάζουν χωρίς να ρωτούν ούτε το όνομά τους. Για τους Ρομά υπήρχαν άνθρωποι εκπαιδευμένοι που ήταν διαμεσολαβητές. Έπρεπε να αξιοποιηθούν αυτοί οι άνθρωποι. Το ίδιο ισχύει και για τη μουσουλμανική μειονότητα που κανείς δεν τους αγγίζει».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock