Τρόπος Ζωής

Απέσυρε την υποψηφιότητά της από τις περιφερειακές εκλογές και η Μαρία Κορινθίου – Το μήνυμα στο Instagram

«Αποσύρω την υποψηφιότητά μου για τις περιφερειακές εκλογές», ανακοίνωσε η Μαρία Κορινθίου. Η  γνωστή ηθοποιός είχε αποδεχθεί πρόταση του Γιώργου Πατούλη να συμπεριληφθεί στον συνδυασμό του για την Περιφέρεια Αττικής.

Η Μαρία Κορινθίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό πως αποσύρει την υποψηφιότητά της για τις περιφερειακές εκλογές. «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, για άλλη μια φορά και την στήριξη σας», έγραψε η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Επέλεξα να δεχτώ την υποψηφιότητα μου, μετά από πρόταση του Γιώργου Πατούλη και να ασχοληθώ με τα κοινά, αναλογιζόμενη ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίας όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του «αγκάλιασε» επιτυχημένα θέματα του πολιτισμού και των καλλιτεχνών.

Η φωνή κάθε ανθρώπου είναι ισχυρή, μοναδική και πρέπει πάντα να ακούγεται. Έτσι λοιπόν και εγώ από την μεριά μου θέλησα να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος σε ότι αφορά τον δικό μου τομέα, τον πολιτισμό. Μία μικρή φωνούλα που αγαπά την χώρα της, την ιστορία τις και κατ’ επέκταση και τον πολιτισμό της.

Μία φωνούλα που θα βοηθούσε με τον τρόπο της, στην εξέλιξη αυτού με πολύ αγάπη. Όλα αυτά τα χρόνια σαν καλλιτέχνης έχω επιλέξει να πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, για άλλη μια φορά και την στήριξη σας.

Το Μαράκι σας».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@mariakorinthiou)

 

 

To άρθρο Απέσυρε την υποψηφιότητά της από τις περιφερειακές εκλογές και η Μαρία Κορινθίου – Το μήνυμα στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock