888 Λογομαχία Καρανίκα με πολίτες στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λογομαχία Καρανίκα με πολίτες στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Λογομαχία Καρανίκα με πολίτες στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μία έντονη διαμάχη υπήρξε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του συμβούλου του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα και μιας γυναίκας η οποία διαμαρτυρήθηκε για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Καρανίκας βρισκόταν σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί καμία σχέση δεν έχουν με τη Μακεδονία. Είναι Σλάβοι» φώναζε η γυναίκα. «Αυτό λέει και η συμφωνία. Είναι Σλάβοι» απάντησε ο κ. Καρανίκας. «Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να βάλετε την υπογραφή σας; Είστε προδότες» ανταπάντησε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Ο άνδρας που κατέγραφε το περιστατικό απευθύνθηκε και εκείνος στον σύμβουλο του πρωθυπουργού λέγοντάς του «Καρανίκα δεν έχεις καμία δουλειά στη Μακεδονία».

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σηκώθηκε από τη θέση του και αντιληφθείς ότι ο πολίτης κατέγραφε με το κινητό του την αντιπαράθεση ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει. «Είμαι σε δημόσιο χώρο…» αντέτεινε ο πολίτης, ενώ ο σύμβουλος στρατηγικής ζήτησε να κληθεί ένας αστυνόμος. Στο σημείο αυτό η καταγραφή σταματά.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΉΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΚΙΟΤΕΨΕ!

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο λαός μας λέει: “Κόρακας κοράκου …