Τρόπος Ζωής

Λουκία Παπαδάκη για τη «Λάμψη»: Γεννούσαμε απύθμενα μίση, πάθη και αγάπη στους τηλεθεατές

Η αγαπημένη ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Λάμψη» ως Σάντρα, θυμάται ιστορίες από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς.

Όπως ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Δανά Μπάρκα, η σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, κέρδισε επάξια μία θέση στο βιβλίο Guinness επειδή ξεπέρασε τα 4.000 επεισόδια.

«Δεν φανταζόμαστε ποτέ ότι θα γίνει αυτός ο πάταγος, με την τηλεθέαση να φτάνει και το 85%. Όταν κάποια στιγμή είχαμε πέσει στο 70% σε τηλεθέαση, ο Νίκος Φώσκολος

ήταν έξαλλος κι έλεγε “δεν είναι δυνατόν τελειώνει το σίριαλ”», ανέφεε η Λουκία Παπαδάκη.

«Η Λάμψη αγαπήθηκε γιατί ήταν έντιμη και ειλικρινής. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα το έκαναν με αγάπη και σοβαρότητα», είπε η ηθοποιός.

Με τον Χρήστο Πολίτη, τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Γιάγκο Δράκο, διατηρούν μία τρυφερή φιλία.

Η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη μίλησε και για τον Νίκο Φώσκολο: «Ο Νίκος ήταν εκατομμύρια πράγματα μαζί. Είχε πάρα πολύ πάθος. Ήταν πεισματάρης, σκληρός και τρυφερός, Είχα εξαιρετική σχέση μαζί του».

Το αγαπημένο της επεισόδιο ήταν εκείνο που ο Γιάγκος Δράκος έμαθε για την εγκυμοσύνη της Σάντρας κι έβαλε ανθρώπους να της επιτεθούν.

Αναμφίβολλα η σειρά κέρδισε το κοινό: «Όταν έπαιζε η »Λάμψη» άδειαζαν οι δρόμοι, καιγόντουσαν τα φαγητά, χτυπούσαν τα τηλέφωνα και δεν τα απαντούσε κανείς. Γεννούσαμε απύθμενα μίση, πάθη και αγάπη στους τηλεθεατές».

«Η Σάντρα, που υποδύθηκα, ήταν ένας περίπλοκος άνθρωπος που το κίνητρο όλων των ενεργειών της ήταν ο έρωτας που είχε για τον Γιάγκο. Ο ρόλος μου γεννούσε έντονα συναισθήματα στο κοινό, γι’ αυτό με έχουν απειλήσει και με έχουν συγχαρεί», είπε η Λουκία Παπαδάκη.

To άρθρο Λουκία Παπαδάκη για τη «Λάμψη»: Γεννούσαμε απύθμενα μίση, πάθη και αγάπη στους τηλεθεατές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock