Λύση στο πρόγραμμα συνταξιοδότησης των κληρικών από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο


Την εξεύρεση λύσης στο φλέγον ζήτημα του προγράμματος συνταξιοδότησης των κληρικών και του λαϊκού προσωπικού της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, το οποίο αντιμετώπιζε έλλειμμα ύψους 65 εκατ. δολαρίων, αναγγέλλουν με ανακοινωθέν τους η Αρχιεπισκοπή Αμερικής και η Αρχιεπισκοπική Επιτροπή Παροχών.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος κερδίζει σε λιγότερο από δύο χρόνια από την ανάδειξή του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο της Αμερικής, το δεύτερο στοίχημά του μετά τη διατήρηση αλώβητης της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής ταυτότητας του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού, στη Βοστώνη, με την επαναβεβαίωση από την Επιτροπή για την Ανώτατη Εκπαίδευση στις πολιτείες της Νέας Αγγλίας της πλήρους ακαδημαϊκής αναγνώρισης των δύο ιδρυμάτων.

Όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν, η λύση για τη μελλοντική χρηματοδότηση του προγράμματος συνταξιοδότησης, η οποία προτάθηκε από την κορυφαία εταιρεία συμβούλων σε επενδυτικά και ασφαλιστικά θέματα, Μέρσερ, αποτελεί υλοποίηση της απόφασης της Κληρικολαϊκής Συνέλευσης του Σεπτεμβρίου 2020.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση