Επικαιρότητα

Who is Who International Awards «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος!»

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αποτέλεσε χθες η Ελλάδα όπου σε μια λαμπερή βραδιά, που έλαβε χώρα στο ειδυλλιακό “περιβάλλον” της Λίμνης Βουλιαγμένης, ισχυρές προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην κοινωνία και τον άνθρωπο στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων Who is Who International Awards με τίτλο «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος», που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΟΤ.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου και ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης που έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο και παλμό ενώ ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η συμμετοχή του τενόρου Ευάγγελου Γιαμούρη που “έντυσε” μουσικά τη βραδιά ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.

Σε ένα GalaDinner γεμάτο λάμψη βραβεύθηκαν οι ΔιεθνείςΔιαπρεπείς Άντρες και οι ΔιεθνείςΓυναίκες Ηγέτες που έχουν ξεχωρίσει για το έργο και την προσφορά τους στις πέντε κατηγορίες του θεσμού, της Επιχειρηματικότητας,της Επιστήμης, των Τεχνών, της Ακαδημίας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Προσωπικότητες κύρους που διέπρεψαν στον τομέα τους, κυρίως όμως διακρίθηκαν για την κοινωνική συνείδηση και την διαρκή προσφορά στον συνάθρωπο. Δεν είναι μόνο διαπρεπείς επαγγελματίες στον τομέα δραστηριοποίησης τους, είναι κάτι πολύ περισσότερο, διαπρεπείς για την ανιδιοτελή και χωρίς διαχωρισμούς συνεισφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Αποτελούν πρότυπα και μια αχτίδα φωτός σε μια εποχή που ο κόσμος δοκιμάζεται και έχει ανάγκη από αξίες και ιδανικά που φαίνονται να χάνονται στο πέρασμα του χρόνου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock