Μένιος Φουρθιώτης: Νέα εισαγγελική έρευνα για πλαστή δημοσιογραφική ταυτότητα και διαπίστευση


Νέα εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή τη φορά, σχετικά με τη «δημοσιογραφική» του ιδιότητα, καθώς φέρεται ότι κατείχε πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ αλλά και πλαστό δελτίο διαπίστευσης με το οποίο μπορούσε να μπαινοβγαίνει ανεμπόδιστα στα υπουργεία.

Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου ύστερα από σχετική καταγγελία του μέλους της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), Γιώργου Βότσκαρη, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί η ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση.

Η έρευνα ανατέθηκε στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο στον οποίο θα διαβιβαστεί τόσο ο φάκελος που απεστάλη από τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα, μαζί με τα έγγραφα που είχε προσκομίσει ο Μένιος Φουρθιώτης προκειμένου να εξασφαλίσει διαπίστευση για την είσοδό του στο Κοινοβούλιο, η οποία ωστόσο ουδέποτε του χορηγήθηκε, όσο και η σχετική αναφορά της Ένωσης Συντακτών σύμφωνα με την οποία ο Μένιος Φουρθιώτης δεν είναι μέλος της, ζητώντας μάλιστα πλήρη και άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση