Μήνυση Σκέρτσου εναντίον Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, υπέβαλε την Τετάρτη μήνυση εναντίον του Γιώργου Τράγκα, για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή ισχυρισμούς που ακούστηκαν στη διαδικτυακή ραδιοφωνιλή εκπομπή του δημοσιογράφου εναντίον του περί «διακίνησης ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων».

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Σκέρτσος, «υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά του Γιώργου Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος μου που καταφανώς συνιστούν οι αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί του μέσω της εκπομπής του, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Crash Radio” ότι δήθεν με «εντολή του Πρωθυπουργού ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης».

«Τα εξωφρενικά ψεύδη του και η αήθης συκοφαντική επίθεση του σε βάρος του Πρωθυπουργού και εμού προσωπικά δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τη θεμιτή δημόσια κριτική, ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας, ρυπαίνουν τη δημόσια σφαίρα, συνιστούν κραυγαλέα συκοφαντία που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου και τις αξίες που υπηρετώ», προσθέτει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

Source link

realhosting
loading...

Leave a Reply