888 Μαθήματα ελληνικών σε ενήλικες που διαμένουν νόμιμα στην Κρήτη | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μαθήματα ελληνικών σε ενήλικες που διαμένουν νόμιμα στην Κρήτη

Μαθήματα ελληνικών σε ενήλικες που διαμένουν νόμιμα στην Κρήτη

Μαθήματα ελληνικής γλώσσας για ενήλικες, που διαμένουν νόμιμα στην Κρήτη, σε μόνιμη ή εποχιακή βάση, οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κέντρο Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης (ΚΕΚΑΠΕΡ), θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν περίπου έξι μήνες, από τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Μάιο του 2019, θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, και καλύπτουν βασικές ή προχωρημένες γνώσεις των Ελληνικών.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του προγράμματος κατάρτισης, όσοι επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, να απευθύνονται στα γραφεία του ΚΕΚΑΠΕΡ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, Ηγ. Γαβριήλ 103-105, 2ος όροφος, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00 ή να καλούν στα τηλέφωνα 2831040050-52-54 και 2831340763.

Ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων έχει ορισθεί η 16η Νοεμβρίου, ενώ για περισσότερες διευκρινήσεις όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.kekaper.gr.

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

«Τα ίμια είναι τουρκικά»…!!! 24 χρόνια μετά οι τούρκοι κήρυξαν ΕΠΙΣΗΜΑ ότι είναι «τουρκικό έδαφος»…!!! Ανάρτησαν και «τίτλους ιδιοκτησίας»….!!!

Η Άγκυρα εικοσιτέσσερα χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων ανάρτησε στην ιστοσελίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ …