888 Μαθητές και φοιτητές διαδηλώνουν στο Σύνταγμα για το κλίμα | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μαθητές και φοιτητές διαδηλώνουν στο Σύνταγμα για το κλίμα

Μαθητές και φοιτητές διαδηλώνουν στο Σύνταγμα για το κλίμα

Στο πλαίσιο της παγκόσμια εκστρατείας και πρωτοβουλίας #fridaysforfuture βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας πορεία μαθητών και φοιτητών για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διάσωση του πλανήτη.

Μαθητές και οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος κι αυτή την ώρα κάνουν πορεία στην Ερμού με κεντρικό σύνθημα «Όλοι μαζί για το περιβάλλον» και «Σώστε τον πλανήτη, δεν έχουμε άλλο σπίτι».

Κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «Σεβαστείτε την ύπαρξη αλλιώς περιμένετε αντίδραση», οι διαδηλωτές στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας Climatestrike, με την απουσία τους από το σχολείο και τη συμμετοχή τους σε ειρηνικές μαθητικές πορείες, επιθυμούν να εκφράσουν την ανησυχία τους για τη κλιματική αλλαγή, με αίτημα τη κινητοποίηση των αρμόδιων για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη προστασία του περιβάλλοντος.

Μαθητές και φοιτητές διαδηλώνουν στο Σύνταγμα για το κλίμαΜαθητές και φοιτητές διαδηλώνουν στο Σύνταγμα για το κλίμαΜαθητές και φοιτητές διαδηλώνουν στο Σύνταγμα για το κλίμα

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται Ταγίπ Ερντογάν , Ζόραν Ζάεφ και Έντι Ράμα .Μην το ξεχνάτε !!

Έχω διαβάσει χιλιάδες άρθρα , από γνώμες και αναλύσεις μέχρι επιστημονικά έργα και κάθε είδους …