Τρόπος Ζωής

Ιωάννης Παπαζήσης: Στην Καμπότζη με κυνηγούσε ένα τεράστιο πουλί με κόκκινο ράμφος

«Ήταν λίγο τρομακτικό», λέει ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί γι αυτόν, ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό από διακοπές στην Καμπότζη.

«Οτιδήποτε γραφτεί για μένα, καλό ή κακό, είναι καλοπροαίρετο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ας είναι και καλό, ας είναι και κακό. Έχω διαβάσει και καλά πράγματα, έχω διαβάσει και κακά πράγματα.

Θα έκανα μια εκπομπή φορώντας μια τσάντα, μια κάμερα και να γυρίζω όλο τον κόσμο. Θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης αποκάλυψε στη συνέχεια για το πιο περίεργο πράγμα που του έχει συμβεί σε διακοπές: «Ήμουν πρώτη μέρα στην Καμπότζη, είχα τζετ λαγκ και πήρα ένα τεράστιο κοκτέιλ για να συνέλθω. Το ήπια και μετά από τρία λεπτά ήρθε ένα τεράστιο πουλί με ένα κόκκινο ράμφος και με κυνηγούσε.

 

Ήταν λίγο τρομακτικό».

To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: Στην Καμπότζη με κυνηγούσε ένα τεράστιο πουλί με κόκκινο ράμφος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock