Επικαιρότητα

Μαρουσάκης στο CNN Greece: Στα Βίλια τα πιο έντονα φαινόμενα – Πότε θα εκτονωθεί η κακοκαιρία

Στα Βίλια επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή τα πιο έντονα φαινόμενα, όπου έχουμε πυκνές χιονοπτώσεις, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, σημειώνοντας πως όλο αυτό το φαινόμενο βαίνει προς εκτόνωση. Ο ίδιος χαρακτήρισε ιστορικό αυτό το κύμα κακοκαιρίας, συγκρίνοντάς το ως προς τη δυναμική του με το 2004.

Περιγράφοντας στο CNN Greece πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία «Ελπίδα», ο κ. Μαρουσάκης σημείωσε:

«Φαίνεται πως έχουμε πυκνές χιονοπτώσεις προς την περιοχή των Βιλίων, εκεί επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή τα πιο έντονα φαινόμενα. Επίσης προς τη Κεντρική και Νότια Εύβοια κατά διαστήματα έχουμε πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και εδώ στο νομό Αττικής έχει ξεκινήσει πλέον η βελτίωση του καιρού, προς τα δυτικά τμήματα αλλά και τα βόρεια έχουμε και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Θα έχουμε όμως και μέχρι το τέλος της ημέρας κάποιες χιονοπτώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως προς τα ανατολικά και βόρεια. Γενικά η εικόνα που παίρνουμε είναι ότι βαίνει προς εκτόνωση το όλο αυτό φαινόμενο, εάν εξαιρέσουμε τα Βίλια που θα συνεχίσουν οι χιονοπτώσεις μέχρι και αύριο το πρωί. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αρχίσουν σιγά σιγά τα φαινόμενα να εξασθενούν και να περιορίζονται προς την περιοχή της κεντρικής και νότιας Εύβοιας και κει βέβαια αρκετά εξασθενημένα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger