888 Μας πήραν τα μυαλά και τα έκαναν αχταρμά – ΒΙΝΤΕΟ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μας πήραν τα μυαλά και τα έκαναν αχταρμά – ΒΙΝΤΕΟ

Μας πήραν τα μυαλά και τα έκαναν αχταρμά – ΒΙΝΤΕΟ

Πιστεύετε ότι ο λεγόμενος «έλεγχος του νου» είναι μια θεωρία συνομωσίας;

Πολλοί λένε ότι αυτές οι θεωρίες,περί ελέγχου της σκέψης των ανθρώπων και της ώθησής τους σε συγκεκριμένες ενέργειες και πράξεις, είναι ένα παραμύθι, μια γραφικότητα κι ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να αποφασίζει μόνος του, χωρίς να τον επηρεάζει κανείς.

Αν ισχύει όμως κάτι τέτοιο, τότε γιατί οι άνθρωποι ακολουθούν τη μόδα; Γιατί είναι γι’αυτούς σημαντικό, να μην είναι εκτός των προτύπων που τους πλασάρει η κοινωνία ως αποδεκτά; Γιατί το να πηγαίνουν αντίθετα στο ρεύμα, τους είναι,όχι απλά δύσκολο, αλλά πολλές φορές, όταν προσπαθήσουν να εναντιωθούν, βρίσκουν μπροστά τους εμπόδια, που τους καλούν να παραιτηθούν και να επιστρέψουν στην καθημερινή ροή των πραγμάτων;

Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου δύσκολο να ελέγξεις τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων. Κάθε άλλο. Ειδικά σήμερα ο τρόπος ελέγχου είναι πιο εύκολος αλλά και πιο ύπουλος από ποτέ. Γιατί ακόμα κι αν εξαιρέσουμε την περίπτωση της χειραγώγησης του νου, μέσω της τεχνολογίας υποσυνείδητων μηνυμάτων, των τροφών, του νερού, των φαρμάκων και άλλων σύγχρονων μεθόδων που πολλοί θεωρούν συνομωσιολογία, η πλύση εγκεφάλου που δεχόμαστε μέσα στο σπίτι μας όλη μέρα, κάθε μέρα, γίνεται με τη δική μας θέληση.

Με τη θέλησή μας πατάμε το κουμπί του τηλεκοντρόλ κι αφήνουμε την τηλεόραση-τηλεκόλαση να μας μιλάει. Μας λέει ό,τι θέλει. Εμείς παθητικά την ακούμε συνεχώς… κι ακόμα κι αν στην αρχή διαφωνούμε με αυτά που λέει, σιγά-σιγά καταφέρνει να μας πείθει ότι κάπου τα λέει καλά κι ότι τα πράγματα, μάλλον όπως τα λέει είναι, κι εμείς κάτι δεν έχουμε καταλάβει σωστά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προπαγάνδας και της επιρροής των ΜΜΕ πάνω στον τρόπο σκέψης των ανθρώπων είναι οι εξελίξεις που ζούμε στις μέρες μας, όπου όλοι παθητικά δέχονται ως αληθή, γεγονότα τα οποία, όταν κάποιος τα δει ψύχραιμα και με απλή λογική, μπορεί να καταλάβει αμέσως, ότι είναι τεράστια ψέματα: όπως ο εποικισμός της Δύσης, που από παράνομη μετανάστευση βαφτίστηκε «προσφυγικό», όπως η δημιουργία του ISIS από τη Δύση που βαφτίστηκε «ριζοσπαστικοποίηση του ισλάμ», όπως ο ΟΗΕ κι οι παγκόσμιοι οργανισμοί, που ενώ προωθούν την καταστροφή και την υποδούλωση των λαών, βαφτίστηκαν «ανθρωπιστικές οργανώσεις».

Από τα τελευταία κρούσματα της απόλυτης πλύσης εγκεφάλου, που πλέον μετατρέπει τους ανθρώπους και σε οπλικά συστήματα, είναι η περίπτωση της προπαγάνδας κατά του προέδρου Τραμπ στις ΗΠΑ, η οποία τον παρουσιάζει τόσο κακό και ειδεχθή, που του αξίζει η τιμωρία του θανάτου. Και μάλιστα από «δημοκρατικές» φωνές των ΜΜΕ, που υποτίθεται ότι καταδικάζουν κι ότι αγωνίζονται, κατά των μέσων επιβολής βίας και ανατροπής προσώπων που εξελέγησαν με δημοκρατικές διαδικασίες.

Ποιός νοήμων δημοκράτης θα μιλούσε για δολοφονία πολιτικών αντιπάλων με τους οποίους διαφωνεί; Αυτό, κατά το δημοκρατικό τρόπο σκέψης, είναι μια φασιστική νοοτροπία και πρακτική. Όχι όμως στις ημέρες της πλύσης εγκεφάλου που ζούμε!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την μετατροπή ενός τηλεθεατή σε δολοφόνο. Κι όλα αυτά, επειδή βομβαρδιζόταν συνεχώς με την τηλεοπτική προπαγάνδα του μίσους.

Ο κίνδυνος μετατροπής των ανθρώπων σε δολοφόνους, σε βίαιους εκτελεστές ή βίαιους αφαρμοστές του δικαίου που θεωρούν αυτοί ως αποδεκτό, είναι πλέον ορατός στις ανθρώπινες κοινωνίες. Η προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ μετατρέπει τους ανθρώπους σε άκαρδα όντα, που μισούν, που επιθυμούν την άσκηση βίας, ως μέσω επικράτησης της δικής τους άποψης ή της άποψης που το κατεστημένο θεωρεί ορθή.

Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να αποφασίζουν ελεύθερα. Όμως αυτό τους το προνόμιο το παραχώρησαν αμαχητί στην κάθε είδους νεοταξική προπαγάνδα, που χύνει το δηλητήριό της, κυρίως, μέσω της «τηλεκόλασης».

Κι αυτό, γιατί δεν ασκούν πλέον τη δύναμη του πνεύματός τους. Είτε λόγω εκπαίδευσης, είτε λόγω επικρατούσας νοοτροπίας, είτε λόγω συνεχούς απασχόλησης με ανούσια πράγματα, είτε λόγω κούρασης και βαριεστημάρας, έχουν μετατραπεί σε παθητικοί δέκτες βρώμικων μηνυμάτων που μολύνουν το πνεύμα τους, πρώτα με την ψευδαίσθηση ότι οι ίδιοι ορίζουν τις αποφάσεις και τις τύχες τους μέσω του συστήματος που αυτοί επιλέγουν στις εκλογές και μετά με την κάθε είδους βρώμικη και στρεβλή προπαγάνδα επί παντός επιστητού, που δέχονται από τα ΜΜΕ.

Οι άνθρωποι μπορούν να αντισταθούν. Φτάνει να πατήσουν έστω και για λίγο το φρένο στους ξέφρενους ρυθμούς που τους δίνει η αγχωτική καθημερινότητά τους και να σκεφτούν, έστω και λίγο, τι είναι σημαντικό και ουσιαστικό σε αυτή τη σύντομη ζωή. Φτάνει να σκεφτούν, ότι όλα φτάνουν σε ένα τέλος σε αυτή τη μάταιη ζωή και σημασία έχει, το που θα μεταβούν έξω από αυτόν τον κόσμο.

Να δουν λίγο μέσα τους κι αν δεν αντέχουν αυτό που βλέπουν, να προσπαθήσουν να αλλάξουν, ζητώντας βοήθεια από τον Χριστό.

Τότε θα καταλάβουν το πλήθος των ανούσιων πραγμάτων για τα οποία τρέχουν κι αγχώνονται καθημερινά κι επιτίθενται στον συνάνθρωπό τους. Τότε θα βρουν τη δύναμη να αντισταθούν στη σατανική επιρροή που απλώνεται παντού γύρω τους.
ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΩΒΡ@ΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Η Τουρκία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *