Επικαιρότητα

Πρώην προπονητής ιστιοπλοΐας: Έφεση άσκησε η εισαγγελέας για το αδίκημα του βιασμού

Έφεση κατά τους σκέλους της πρόσφατης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας που αθώωσε -κατά πλειοψηφία- τον πρώην προπονητή ιστιοπλοϊας από το αδίκημα του βιασμού ανήλικης αθλήτριας του άσκησε η εισαγγελέας Εφετών Ιωάννα Τσάλη.

Κατόπιν αυτού, ο καταδικασθείς μόνο για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, σε 13ετή κάθειρξη, θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος στη δευτεροβάθμια δίκη του, με το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της αθλήτριας του πριν από 11 χρόνια, όταν ήταν σε ηλικία 12 ετών.

Δηλαδή θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο να του επιβληθεί βαρύτερη ποινή από αυτή στην οποία καταδικάστηκε, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού. Η εισαγγελέας Εφετών Ιωάννα Τσάλη, στην έφεσή της επικαλείται απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία, για τη στοιχειοθέτηση του βιασμού δεν απαιτείται απαραίτητα η ενεργή αντίσταση του θύματος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock