Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Τι ισχύει με τη χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού άλλων χωρών στην Ελλάδα

Διευκρινίσεις για το τι ισχύει σχετικά με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας και δεν αναγνωρίζονται από τη σχετική εφαρμογή, ώστε αυτοί να έχουν πρόσβαση σε καταστήματα εστίασης και εμπορικά, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως είπε, όπου το πιστοποιητικό δεν αναγνωρίζεται από το application και είναι στα εμβόλια τα οποία είναι αναγνωρισμένα από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, όπως τα έδωσε το καλοκαίρι με τον τουρισμό, αυτοί οι πολίτες θα δείχνουν χαρτί και αυτό θα γίνεται δεκτό.

Προχωρώντας σε εξηγήσεις, ο κ. Θεμιστοκλέους σημείωσε πως «το ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορείς να το αναγνωρίζεις θέλει συνεργασίες με άλλες χώρες και πολλές χώρες δεν δίνουν τα κλειδιά έτσι ώστε να αναγνωριστεί», προσθέτοντας πως «τουλάχιστον στην Ελλάδα είμαστε από τις πιο ευέλικτες χώρες όσον αφορά την αναγνώριση άλλων πιστοποιητικών».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock