ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!! Οι Δικαστες ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ -κατ ανάγκη- το Συνταγμα και … ΑΘΩΑ με απόφαση δικαστήριου η Μάνα που ΣΩΣΤΑ αρνήθηκε ΤΕΣΤ στο παιδί της. ΒΙΝΤΕΟ


‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη) 1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Aναθεωρητική Bουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως….

με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975. 

 

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. 

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» Προστατεύω το παιδί μου από το self test http://ealoellas.blogspot.com/2021/04… Αλήθειες περί της επικινδυνότητας των τεστ http://ealoellas.blogspot.com/2021/04… ΒΙΝΤΕΟ>>

 

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση