Υγεία & Διατροφή

Μελέτησαν το εμβόλιο σε ανθρώπινο αίμα!!! ΙΔΟΥ το αποτέλεσμα – ΒΙΝΤΕΟ που σηκώνουν ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!!

«Ποτέ δεν ήταν αποδεκτό να εγχέεις τέτοιου είδους σκουπίδια σε ένα ανθρώπινο πλάσμα», είπαν οι επιστήμονες.

Ο Dr. Richard Fleming Ph.D., MD, JD πραγματοποίησε εξετάσεις σε μικροσκόπιο σε σχέση με την αντίδραση του εμβολίου Pfizer Covid σε ανθρώπινο αίμα και τα αποτελέσματα ήταν ανησυχητικά, όπως ισχυρίζεται.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Kevin McCairn Ph.D. αφότου ο FDA (Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων στις ΗΠΑ) απέτυχε να διευκρινίσει επαρκώς τις ερωτήσεις που ο Δρ Φλέμινγκ αναφέρει πως έστειλε στον Οργανισμό.

«Αποφασίσαμε να διερευνήσουμε τι υπάρχει στην πραγματικότητα σε αυτά τα εμβόλια φαρμάκων, αλλά κάναμε περισσότερα από όσα έκαναν οι άνθρωποι στο παρελθόν βάζοντας απλώς σταγόνες του εμβολίου κάτω από ένα μικροσκόπιο», είπε ο Δρ Φλέμινγκ. «Το πραγματικό ερώτημα είναι τι κάνει πραγματικά αυτό το εμβόλιο όταν χτυπά το αίμα;»

Οι γιατροί εξέτασαν το αίμα του Dr McCairn στο μικροσκόπιο και μετά εξέτασαν το αίμα σε συνδυασμό με φυσιολογικό ορό. Στηn συνέχεια, ανέμιξαν το Pfizer BioNTech στο αίμα και το συνέκριναν με το δείγμα φυσιολογικού ορού.

Εξέτασαν επίσης το εμβόλιο από μόνο του, τον φυσιολογικό ορό από μόνο του, και επανέλαβαν αυτά τα βήματα πολλές φορές.

 

 

 

 

Οι καταγραφές αίματος στο μικροσκόπιο δείχνουν πώς μοιάζουν κανονικά τα ερυθρά αιμοσφαίρια, όταν συνδυάζονται με φυσιολογικό ορό και όταν συνδυάζονται με το τρύπημα Pfizer. Στην περιοχή όπου προστέθηκε το εμβόλιο, σύμφωνα πάντα με τους δύο επιστήμονες, τα ερυθρά αιμοσφαίρια φάνηκαν «να αραιώνουν και να χάνουν μέρος του κόκκινου χρώματός τους».

Ο Dr Φλέμινγκ εξήγησε, «μπορείτε να δείτε τώρα τα κύτταρα να αρχίζουν να επιπλέουν μαζί και να αρχίζουν να συσσωρεύονται… Αυτό δείχνει την απώλεια είτε του οξυγόνου είτε της αιμοσφαιρίνης που αποσύρεται. Και η συσσωμάτωση τώρα, αυτή η φλεγμονή και η θρόμβωση που συμβαίνει με τα ερυθρά αιμοσφαίρια απλώς και μόνο με την προσθήκη του εμβολίου πήρε μόλις 1 ή 2 λεπτά για να γίνει πράγματι ορατή….».

Μετά από ένα ακόμη λεπτό, τα ερυθρά αιμοσφαίρια είχαν χάσει ακόμη περισσότερο την ικανότητά τους να μεταφέρουν οξυγόνο.

Στατικές εικόνες από το μικροσκόπιο δείχνουν το σημείο όπου έγινε η ένεση με το εμβόλιο Pfizer, με αποτέλεσμα το οξυγόνο ή η αιμοσφαιρίνη στα ερυθρά αιμοσφαίρια, με τα οποία ήρθε σε επαφή το σκεύασμα να γίνει ανοιχτό κόκκινο ή ροζ, ενώ το περιβάλλον αίμα παρέμεινε σκούρο κόκκινο και γεμάτο οξυγόνο.

 

 

 

«Αυτό δεν είναι συμβατό με ένα καλό αποτέλεσμα», εξήγησε ο Δρ Φλέμινγκ ενώ έδειχνε τις εικόνες.

Κατά την διάρκεια του επόμενου τμήματος της παρουσίασης, ο Δρ Φλέμινγκ αναφέρθηκε στις φήμες περί «μικρών πλασμάτων» που κολυμπούσαν σε δείγματα των εμβολίων».

Αν και δεν βρήκαν, προς ώρας, κανένα ζωντανό δείγμα στο εμβόλιο, οι ερευνητές εντόπισαν μια σημαντική ποσότητα κρυσταλλικών δομών «σκουπιδιών» και «ινών» που αιωρούνται, οι οποίες  κανονικά δεν θα έπρεπε να περάσουν από τον ποιοτικό έλεγχο.

Οι γιατροί βρήκαν «σημαντική ποσότητα υπολειμμάτων και σκουπιδιών που παραβιάζει τα αποδεκτά πρότυπα για την ευθύνη του προϊόντος και σίγουρα δεν συνάδει με την αναμενόμενη ασφάλεια ενός εγκεκριμένου από την FDA προϊόντος για ένεση σε άτομα».

 

 

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση, ο Φλέμινγκ ζήτησε από τον FDA και τους άλλους οργανισμούς να «αντιγράψουν αυτό το πείραμα».

«Μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα, ζητάμε την άμεση διακοπή του τρέχοντος προγράμματος.

Σε ό,τι αφορά τον FDA, που λέει ότι είναι ευχαριστημένος με το τελικό προϊόν και ότι αυτό πληροί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές, αυτό δεν είναι κάτι που θα εγκρίνατε να εγχυθεί μέσα σ’ ένα ανθρώπινο πλάσμα!!!!!!!!

Ποτέ δεν ήταν αποδεκτό να εγχέεις τέτοιου είδους σκουπίδια σε ένα ανθρώπινο πλάσμα».

Παρατίθενται δημοσιογραφικά τα δύο βίντεο:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock