Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Μελέτη ΙΟΒΕ : Ανάλυση των οικονομικών στοιχείων των Καλλικρατικών Δήμων (αναλυτικά)

Μελέτη ΙΟΒΕ : Ανάλυση των οικονομικών στοιχείων των Καλλικρατικών Δήμων (αναλυτικά)

Το Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών –ΙΟΒΕ διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα την οικονομική κατάσταση των Δήμων με αφορμή την παρουσίαση της μελέτης ‘‘Ανάλυση των οικονομικών στοιχείων των Καλλικρατικών Δήμων”.

Οι στόχοι της μελέτης είναι η διερεύνηση της μετάβασης των δήμων προς τα πρότυπα του δεδουλευμένου λογιστικού συστήματος και η εξέταση της επίδρασης της κρίσης στα οικονομικά των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) μέσω ανάλυσης των λογιστικών καταστάσεων των Καλλικρατικών δήμων.

Η μελέτη αποτελείται από τρεις εκθέσεις. Στην πρώτη έκθεση αναδεικνύονται τα αναμενόμενα οφέλη από τη μετάβαση, η διαθεσιμότητα των λογιστικών καταστάσεων των δήμων στο ευρύτερο κοινό και οι προϋποθέσεις για την επιτυχημένη μετάβαση άλλων δημόσιων φορέων. Στη δεύτερη έκθεση εξετάζονται οι τάσεις σε χρηματοοικονομικούς αριθμοδείκτες των δήμων κατά τη διάρκεια της κρίσης. Τέλος, στην τρίτη έκθεση διερευνάται κατά πόσο γεωγραφικά και άλλα χαρακτηριστικά επηρεάζουν τις χρηματοοικονομικές επιδόσεις των δήμων.

Διαπιστώσεις ΙΟΒΕ

Μελέτη: Ανάλυση των οικονομικών στοιχείων των Καλλικρατικών Δήμων

Παρουσίαση Μελέτης

Συνοπτική Επισκόπηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δείτε επίσης

700 προσλήψεις νοσηλευτών στον ΕΟΔΥ

Προσλήψεις νοσηλευτών στις Κινητές Ομάδες Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοινώνονται με κοινή απόφαση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη