888 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ! Η ποιότητα της δημοκρατίας μας. Από τον Φουρθιώτη στον Εισαγγελέα | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΔΙΑΦΟΡΑ / ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ! Η ποιότητα της δημοκρατίας μας. Από τον Φουρθιώτη στον Εισαγγελέα

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ! Η ποιότητα της δημοκρατίας μας. Από τον Φουρθιώτη στον Εισαγγελέα

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και ο εκμαυλισμός που επιχειρήθηκε με την συγκεκριμένη καμπάνια είναι αποκαλυπτικός της μουχλιασμένης πελατειακής νοοτροπίας όλων των εμπλεκομένων σ΄αυτή την νοσηρή και ντροπιαστική για την δημοκρατία μας υπόθεση.

Για τον Στέλιο Πέτσα ένα blog συμφερόντων του Μένιου Φουρθιώτη πληροί τα κριτήρια της “αντικειμενικότητας” και της δημοτικότητας για να πάρει χρήματα από την καμπάνια “Μένουμε Ασφαλείς”.

Εντελώς απροκάλυπτα η κυβέρνηση μοίρασε ζεστό χρήμα στο παντελώς άγνωστο blog protieidisinews.blogspot.com που εμφανίζεται να έχει φτιαχτεί μόνο και μόνο για τον λόγο αυτό. Και αυτό διότι έχει όλες και όλες δυο αναρτήσεις.

Η πρώτη γίνεται στις 11 Μαΐου του 2020 που είναι το banner της διαφήμισης του Μένουμε Ασφαλείς και μετά από δεκαπέντε ημέρες μια είδηση για τη “λήψη μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας”.

Ακόμα πιο απροκάλυπτο είναι το ότι στη λίστα με τα χιλιάδες ΜΜΕ που πήραν διαφήμιση από τις καμπάνιες της κυβέρνησης για τον κορονοϊό είναι δηλωμένο το domain protieidisi.com.

Αν κανείς επισκεφτεί το εν λόγω domain γίνεται αυτόματα redirect στο protieidisinews.blogspot.com. Δηλαδή το domain που είναι δηλωμένο στην επίσημη λίστα που έδωσε στο πλαίσιο της υποτιθέμενης “διαφάνειας” της κυβέρνησης δεν υπάρχει!

Επιπλέον, έχει σπουδαία σημασία το ότι πρόκειται για απλό blogspot και όχι για ένα site.

Για τραγική ειρωνεία η κυβέρνηση επέλεξε να διαθέσει τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών σε ένα παντελώς άγνωστο blogspot που λέγεται protieidisi αλλά η η πρώτη και η τελευταία της είδηση είναι η καμπάνια.

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

«ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΩΝΤΑ». ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 35ΧΡΟΝΗ ΕΦΗ. «ΑΘΩΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ 40ΧΡΟΝΟ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ. ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΥ ΓΙΟΥΛΙΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *