Κόσμος

Γερμανία: Επτά τραυματίες από την κατάρρευση σκηνής σε πάρκο ψυχαγωγίας

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα στη διάρκεια παράστασης σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας στη Γερμανία, το περίφημο Europa-Park στην πόλη Ρουστ της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

«Γύρω στις 17:00 (τοπική ώρα, 18:00 ώρα Ελλάδος) σημειώθηκε ατύχημα σε πισίνα κατά τη διάρκεια παράστασης. Πέντε καλλιτέχνες και δύο επισκέπτες τραυματίστηκαν», αναφέρει η γερμανική αστυνομία. «Τρεις εκ των τραυματιών διακομίστηκαν σε νοσοκομείο», επισημαίνει και συμπληρώνει ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό SWR, το ατύχημα σημειώθηκε όταν κατέρρευσε τμήμα σκηνής που είχε στηθεί για τους σκοπούς παράστασης με τίτλο «Η επιστροφή των πειρατών».

Στις 19 Ιουνίου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο Europa-Park, υποχρεώνοντας τις αρχές να απομακρύνουν 25.000 επισκέπτες και εργαζόμενους. Η πυρκαγιά αποδόθηκε σε «τεχνικό πρόβλημα».

Το θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας βρίσκεται λίγο έξω από το Φράιμπουργκ της νοτιοδυτικής Γερμανίας, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία. Άνοιξε τις πύλες του το 1975 και δέχεται σχεδόν 6 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock