Κόσμος

Μετά την Turkish, και η Belavia «μπλοκάρει» πολίτες από Συρία, Ιράκ και Υεμένη στις πτήσεις της

Την απόφασή της να μην επιτρέπει σε πολίτες του Ιράκ, της Συρίας και της Υεμένης να επιβιβάζονται σε πτήσεις της από την Τουρκία ανακοίνωσε σήμερα η λευκορωσική αεροπορική εταιρεία Belavia, κατόπιν αιτήματος των τουρκικών αρχών, ενώ συνεχίζεται η αντιπαράθεση με τη συγκέντρωση μεταναστών στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Πολωνία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρει πως η Λευκορωσία ενθαρρύνει χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι διαφεύγουν από μέρη του κόσμου όπου μαίνονται πόλεμοι, να προσπαθήσουν να διασχίσουν τα σύνορά της και μπορεί να επιβάλει από τη Δευτέρα νέες κυρώσεις εναντίον του Μινσκ και των αεροπορικών εταιρειών που μεταφέρουν τους μετανάστες.

Η ΕΕ έχει κατηγορήσει τη Λευκορωσία ότι διεξάγει μια «υβριδική επίθεση», ενώ η σύμμαχος του Κρεμλίνου Λευκορωσία έχει προειδοποιήσει ότι η κρίση μπορεί να κλιμακωθεί σε στρατιωτική αντιπαράθεση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock