888 Μετά τη συνάντηση παρωδία, ο Βασιλειάδης μίλαγε για… προτάσεις | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μετά τη συνάντηση παρωδία, ο Βασιλειάδης μίλαγε για… προτάσεις

Μετά τη συνάντηση παρωδία, ο Βασιλειάδης μίλαγε για… προτάσεις

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά από τη σύσκεψη-παρωδία, αναφέρθηκε στις… κινήσεις που θα γίνουν για τη βελτίωση του ελληνικού μπάσκετ.

Αρχικά ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε: «Έγινε μία συζήτηση που προφανώς δεν θα φέρει αποτελέσματα αύριο. Ο πρώτος στόχος ήταν να διασφαλίσουμε, μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει, ότι δεν θα υπάρξει κίνδυνος για την ασφάλεια κανενός και τη διασάλευση της τάξης. Σε αυτό συμφωνήσαμε, δεν θα έχουμε ζητήματα την Κυριακή. Το δεύτερο θέμα ήταν να υπάρξει συζήτηση για ομαλοποίηση της κατάστασης. Να βρεθεί η κοινή συνισταμένη για να επανασχεδιάσουμε τους βασικούς κανονισμούς που οδηγούν σε διαφωνία. Σαν δεδομένο, το ματς της Κυριακής δεν αναβάλλεται, δεν θα γίνει. Θα υπάρξουν προτάσεις από τον ΕΣΑΚΕ για τη λύση των προβλημάτων. Δεν μπορούσαμε να έχουμε δέσμευση από κοινού γιατί έλειπε ο επικεφαλής. Παρ’ όλα αυτά περιμένουμε».

Αναφερόμενος στην ένταση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι που θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα αποσπάσει την προσοχή από τα προβλήματα που υπάρχουν».

Στη συνέχεια τόνισε: «Προφανώς υπάρχουν διαφωνίες. Δεν λύθηκε το ζήτημα αυτό. Προφανώς υπάρχουν και πολλές διαφορετικές απόψεις. Για τα θέματα της διαιτησίας και τη δομής της δεν έχω περιθώριο παρέμβασης. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι με τέτοιες πρωτοβουλίες να μπορέσω να βρούμε λύσεις. Ξαναλέω παρά τις εντάσεις το θέμα είναι ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων πως πρέπει να βρεθεί μία λύση».

Για την ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που θεωρεί στημένη την επίθεση εις βάρος τους είπε: «Στημένο από ποιον; Υπήρξαν εντάσεις που δεν υπάρχει λόγος να τις αναπαράγουμε. Πριν τις εντάσεις υπήρξε απόφαση να βάλουμε πέντε κανόνες για το πως θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα».

Στη συνέχεια επισήμανε: «Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει βούληση από όλους για να διαφυλαχτεί το άθλημα. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να μας ενδιαφέρει το άθλημα και θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση».

Τέλος, για το εάν θα υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός στην Α2: «Ό,τι λέει ο κανονισμός. Δεν συζητήθηκε αυτό στη σύσκεψη. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να ξεκινήσει το επόμενο σε στέρεες βάσεις».

onsports.gr

Μετά τη συνάντηση παρωδία, ο Βασιλειάδης μίλαγε για… προτάσειςΠαίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή

Δείτε επίσης

Σοκ με Αθηναίου στην Εθνική μπάσκετ -Υπέστη ρήξη χιαστού

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Αθηναίου. Στα μέσα της δεύτερης περιόδου της φιλικής αναμέτρησης της …