ΕνημέρωσηΟικονομία

Intralot: Υπογραφή νέας 7ετούς συμφωνίας με την Magnum Corporation

Την υπογραφή νέας συμφωνίας με την εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στη Μαλαισία, Magnum Corporation Sdn Bhd ανακοίνωσε η Intralot.

Όπως επισημαίνεται «η συμφωνία αυτή είναι αποτέλεσμα, της επιτυχούς έκβασης διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας που προκήρυξε η Magnum Corporation το 2022».

Η νέα συμφωνία θα έχει διάρκεια επτά (7) έτη, με δικαίωμα για δύο επεκτάσεις των πέντε (5) ετών έκαστη, εξασφαλίζοντας έτσι επιπλέον δεκαεπτά (17) σε σύνολο έτη στρατηγικής και γόνιμης συνεργασίας με τη Magnum Corporation.

Η Intralot θα συμβάλλει στη βελτίωση των υφιστάμενων προϊόντων λιανικής της Magnum Corporation μέσω της απρόσκοπτης μετάβασης στο νέο οικοσύστημα LotosX Omni. Το οικοσύστημα LotosX Omni, αποτελούμενο από το κεντρικό σύστημα LotosX, το Σύστημα Διαχείρισης Λογαριασμού Παίκτη, PlayerX, το Σύστημα Διαχείρισης Πρακτόρων, RetailerX, το Σύστημα Διαχείρισης Συσκευών (Device Management System), τα τερματικά τυχερών παιχνιδιών PhotonX, το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, Canvas και το σύστημα συντονισμού, Orchestrator, θα επιτρέψει στη Magnum Corporation να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική για όλα τα κανάλια που αποσκοπεί στην ενίσχυση της συμμετοχής και της εμπειρίας του παίκτη και στη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Magnum Corporation Sdn Bhd, Dato’ Lawrence Lim Swee Lin, σχολίασε:

«Είμαστε περήφανοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με την Intralot, έναν απαραίτητο σύμμαχο για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και την αναβάθμιση της εμπειρίας παιχνιδιού για τους πελάτες μας. Με την τεχνογνωσία μας στον κλάδο και την τεχνολογία αιχμής της Intralot, δημιουργούμε από κοινού ένα μέλλον καινοτομίας, με γνώμονα την προσφορά μιας συναρπαστικής εμπειρίας παιχνιδιού με βελτιωμένα επίπεδα εξατομίκευσης και ασφάλειας, τόσο για το ψηφιακό κανάλι όσο και για το κανάλι λιανικής».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot Australia, Μάριος Μητρομάρας δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με την Magnum Corporation. Πρόκειται για μια σχέση συνεργασίας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την κατανόηση και την κοινή δέσμευση για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Η Intralot έχει εδραιώσει την παρουσία της στη χώρα από το 2006, υποστηρίζοντας τη Magnum Corporation στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της και στη δημιουργία αξίας για την τοπική κοινότητα. Προσβλέπουμε στην ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής και υψηλής ποιότητας λειτουργικών υπηρεσιών για τη Magnum Corporation, η οποία συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση της εμπειρίας παιχνιδιού για τους παίκτες».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock