ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ, Η “ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ” ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖ@ΜΠΟΡΑ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ – ΑΥΤΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓ@ΦΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Η Μεγάλη Αλβανία είναι το όνειρο. Μπορεί να μην έχουν να φάνε στην ονειροχώρα του Έντι Ράμα, εργάζονται όμως σταθερά για την αποσταθεροποίηση της περιοχής.

Ζητήματα με την αλβανική μειονότητα στη νότια Σερβία, στην Κοιλάδα του Πρέσεβο, επιχειρεί να ανοίξει ο νεαρός που όρισε ο Ράμα να εκτελεί χρέη υπουργού Εξωτερικών.

Στους Αλβανούς εθνικιστές -που υποκινούνται από την Τουρκία- δεν αρκεί που απέσχισαν το Κοσσυφοπέδιο από τη Σερβία, θέλουν και το Πρέσεβο.

Οι Αλβανοί έχουν την αίσθηση ότι μπορούν να τα πετύχουν όλα αυτά διότι νομίζουν ότι απολαμβάνουν προστασίας από τις ΗΠΑ και την wannabe υπερδύναμη Τουρκία.

Στην πραγματικότητα το αποτυχημένο αλβανικό κράτος, που δεν μπορεί να θρέψει ούτε τον λαό του, δεν είναι ικανό για τίποτα.

Δεν διαθέτει πολεμική αεροπορία, δεν διαθέτει πυροβολικό, δεν διαθέτει τανκς.

Μετά βίας συντηρεί ένα στρατό επιπέδου πολιτοφυλακής, μεγέθους μιας μεραρχίας.

Ποιος αποθρασύνει την Αλβανία; Ποιος της επιτρέπει να παριστάνει τη μικρή αποσταθεροποιητική Τουρκία στα Βαλκάνια;

Από που αντλεί αυτή η πάμπτωχη ναρκοχώρα, που αποκαλείται «Κολομβία της Ευρώπης», τόσο θράσος;

Κανείς δεν ασχολείται με την ευτυχία του αλβανικού λαού, με την πρόοδο και την ευημερία του, οι «κατσαπλιάδες» του Ράμα ονειρεύονται Μεγάλη Αλβανία.

Αυτά είναι τα θέματά μας στα Βαλκάνια. Χώρες από «κατσαπλιάδες» και καθεστώτα μαφίας.

Και η Ελλάδα ως ηγέτιδα δύναμη της χερσονήσου να μη βάζει τάξη στο μουρλοκομείο.

Πότε θα καταλάβουν οι ελληνικές κυβερνήσεις ότι έχουν ευθύνες στην περιοχή και δεν μπορούν να επιτρέπουν σε εγκληματικές συμμορίες να αλωνίζουν;

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση