Με Έλληνα πρόεδρο ο παγκόσμιος σύνδεσμος των εταιρειών τεχνολογίας

Έλληνας είναι ο νέος πρόεδρος του Παγκόσμιου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA), ο οποίος θεωρείται από τους σημαντικότερους θεσμικούς φορείς της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών.

Στη γενική συνέλευση των μελών του συνδέσμου εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο με τα μέλη του WITSA να εκλέγουν επίσης ως νέο πρόεδρο για τη θητεία 2020-2022 τον Γιάννη Σύρρο, Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σύρρος είναι ο πρώτος πρόεδρος του WITSA, o οποίος εκλέγεται από την Ευρώπη.

«Η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του WITSA αποτελεί μία διεθνή αναγνώριση για το ΣΕΠΕ και το έργο του αλλά και μία σημαντική διάκριση και ευκαιρία για τη βιομηχανία ψηφιακής τεχνολογίας της χώρας και τεράστια τιμή και ευθύνη για εμένα», σημείωσε ο ίδιος. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τρέχουσα κρίση της πανδημίας έφερε στο παγκόσμιο προσκήνιο την αναγκαιότητα της αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας σε κάθε τομέα της οικονομίας, σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα. Για το μέλλον μας, για τις πατρίδες μας, για το ρόλο της τεχνολογίας στην παγκόσμια οικονομία, για τον καθένα από εμάς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και συνθέσουμε τις απόψεις και τις στρατηγικές μας. Το όνειρο της βιομηχανίας μας δεν είναι κάτι που δεν θα επιτύχουμε ποτέ. Το όνειρό μας είναι αυτό που δεν έχουμε πετύχει ακόμα! Ας «χτίσουμε έναν νέο ψηφιακό κόσμο» μαζί», τόνισε ο νέος Πρόεδρος του WITSA απευθυνόμενος στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση