Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Με Αυτό το Κόλπο θα Δώσετε στους Τοίχους σας Φυσική Όψη Τούβλου

Με Αυτό το Κόλπο θα Δώσετε στους Τοίχους σας Φυσική Όψη Τούβλου

Αν η όψη των τούβλων στους τοίχους του σπιτιού σας, σας φαίνεται θελκτική αλλά οι οικονομικές σας δυνατότητες είναι περιορισμένες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μπορείτε να δώσετε την ίδια ακριβώς όψη και με περιορισμένο μπάτζετ!

Μπορείτε να μεταμορφώσετε τον τοίχο σας και να τον κάνετε να μοιάζει χτιστός με τούβλα, με μία απλή τεχνική. Το χρώμα μπορεί να είναι ότι σας αρέσει, από πολύ φωτεινό, όπως πχ το άσπρο, μέχρι φυσικό κεραμιδί. Αν βρείτε κάποιο χρώμα που σας αρέσει, πάρτε το μαζί σας στο κατάστημα και προμηθευτείτε το αντίστοιχο.

Το βάψιμο των τοίχων είναι πολύ πιο οικονομικό από το να τον επενδύατε πραγματικά με τούβλα. Ωστόσο το αποτέλεσμα πλησιάζει πολύ το πραγματικό και δεν θα σας απογοητεύσει.

Θα χρειαστείτε ένα ορθογώνιο σφουγγάρι σαν αυτό που είναι για το πλύσιμο του αυτοκινήτου.

Θα χρειαστείτε ένα ορθογώνιο σφουγγάρι σαν αυτό που είναι για το πλύσιμο του αυτοκινήτου Αν το σφουγγάρι είναι πολύ μεγάλο, κόψτε το με κοπίδι στο μέγεθος ενός τούβλου. Το μέγεθος των κλασικών τούβλων είναι περίπου 20×9,5εκ. Βουτήξτε την μια του πλευρά στο χρώμα. Ταμπονάρετε σε ένα χαρτόνι μέχρι να φύγει το περιττό χρώμα και να μην στάζει. Έπειτα, ακουμπήστε το ελαφρά στον τοίχο. Την επόμενη στάμπα κάντε την 1 εκατοστό πιο δεξιά αφήνοντας κενό ενδιάμεσα. Στην από κάτω σειρά ξεκινήστε τοποθετώντας την μέση του σφουγγαριού κάτω από το λευκό κενό της από πάνω σειράς και πάλι αφήνοντας ένα κενό.

Την επόμενη στάμπα κάντε την 1 εκατοστό πιο δεξιά αφήνοντας κενό ενδιάμεσα.

Μην σας ανησυχεί αν όλα τα κενά διαστήματα δεν είναι ακριβώς στο ίδιο μέγεθος Το ίδιο θα συνέβαινε αν επενδύατε τον τοίχο σας με πραγματικά τούβλα. Εκμεταλλευτείτε το, λοιπόν, για να πετύχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε να μην αραιώσετε το χρώμα με νερό ώστε το αποτέλεσμά σας να είσαι όσο το δυνατόν πιο λεπτομερές.

Αν θέλετε φυσικό τούβλο, χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του κεραμιδί ή του σάπιου μήλου.

Αν θέλετε φυσικό τούβλο, χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του κεραμιδί ή του σάπιου μήλου. Για πιο βιομηχανικό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε γκρι.

Επιλέξτε ένα τοίχο και εφαρμόστε την τεχνοτροπία – ιδανικοί είναι οι τοίχοι πίσω από τον καναπέ ή την τηλεόραση. Αν προτιμάτε τις σκούρες αποχρώσεις, επιλέξτε ένα μικρότερο κομμάτι τοίχου για να μην κλείσει οπτικά τον χώρο.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη