ΕνημέρωσηΟικονομία

Με κίτρινο χρώμα ντύθηκαν κεντρικά σημεία πόλεων για «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους εργαζομένους στην καθαριότητα

Με αφορμή την έναρξη της πρωτοβουλίας «Καθαρή Εβδομάδα» από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, με την στήριξη της Kärcher Greece.

H «Καθαρή Εβδομάδα», η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) ξεκίνησε επίσημα το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, με στόχο να αναδείξει το έργο όλων εκείνων που συμβάλλουν καθημερινά στο να ομορφύνουν την πόλη μας, τα πάρκα μας και τα μέσα μεταφοράς, διατηρώντας τα καθαρά και λέγοντας ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους εργαζομένους της καθαριότητας.

Το συμβολικό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» προς τους ανθρώπους της καθαριότητας ξεκίνησε από την Αθήνα, τα Τρίκαλα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη και εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα. Μεγάλες καρδιές τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία πόλεων και φωτίστηκαν με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα, που συμβολίζει τη καθαρότητα της συνείδησης και είναι συνώνυμο με την αγνότητα και τη δύναμη..

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock