Με την αμυντική έκθεση DEFEA εκκινούν εκ νέου τα συνέδρια στην Ελλάδα


Με ταχείς ρυθμούς προχωρεί η οργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Αμυντικού Υλικού DEFEA (Defence Exhibition Athens) που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 15 Ιουλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Ήδη έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή 312 βιομηχανιών από 21 χώρες, ενώ 67 επίσημες στρατιωτικές αντιπροσωπείες δείχνουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την έκθεση.

Η πρώτη διεθνής έκθεση DEFEA πραγματοποιείται σε μια στιγμή κατά την οποία η Ελλάδα έχει επανεκκινήσει τις εξοπλιστικές προσπάθειες μετά μια παρατεταμένη απραξία, την οποία επέβαλε η οικονομική κρίση της προηγούμενης δεκαετίας. Τούτο αναμένεται να οδηγήσει στη μεγιστοποίηση των αναμφισβήτητων εθνικών ωφελημάτων που απορρέουν από την διοργάνωσή της.

Παράλληλά, η DEFEA θα θέσει τις βάσεις για να ανέλθει και πάλι η χώρα μας στη θέση που της αξίζει, δημιουργώντας forum διακρατικών επαφών και διεθνούς συνεργασίας, παράλληλα με την προβολή των επιτευγμάτων της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας, την τεχνική ενημέρωση και την ανάπτυξη ευνοϊκού περιβάλλοντος για την συζήτηση συμπράξεων εταιρειών και εργοστασίων.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση