ΕνημέρωσηΠολιτική

Μηταράκης: Φυλάσσουμε αποτελεσματικά τα σύνορά μας – Ενισχύουμε τα έργα στα νησιά

Μηνύματα για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας και ενίσχυσης της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας έστειλε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους.

Ο κ. Μηταράκης στην ευχετήρια δήλωσή του για την Πρωτοχρονιά του 2022 έκανε τον απολογισμό της χώρας σχετικά με τη διαχείριση του μεταναστευτικού αλλά και των έργων υποδομών που έχουν γίνει στη Χίο, ενώ σημείωσε σχετικά με την μετάλλαξη Όμικρον:

«Αφήνουμε πίσω μας μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. Με απώλειες συγγενών και φίλων που προκαλούν θλίψη, με αντικειμενικές δυσκολίες στην καθημερινότητά μας – στις δουλειές και στις οικογένειες μας, με μεγάλη πίεση στο σύστημα υγείας που ανταποκρίθηκε. Με την μετάλλαξη “Ο” να εξαπλώνεται ραγδαία, η τήρηση των μέτρων κρίνεται αναγκαία πιο πολύ από ποτέ, ενώ ο εμβολιασμός παραμένει ο μόνος ασφαλής δρόμος για να τελειώσουμε με τον εφιάλτη της πανδημίας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το τίμημα του λαϊκισμού και των fake news να είναι και άλλες αδικοχαμένες ζωές».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock