ΕνημέρωσηΠολιτική

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη:Δεν υπάρχουν επιτυχημένες επιχειρήσεις χωρίς ικανοποιημένους εργαζόμενους

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα, Τρίτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ στη Νέα Μηχανιώνα, όπου ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της.

«Δεν υπάρχουν επιτυχημένες επιχειρήσεις χωρίς ικανοποιημένους εργαζόμενους», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και συνέχισε λέγοντας:

«Ένα μεγάλο κομμάτι της δικής μας μεταρρύθμισης της εργατικής αφορά ακριβώς στο να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε όχι απλά καλές συνθήκες εργασίας, άλλα για εκείνους τους εργοδότες -εσείς δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία- οι οποίοι μπορεί να έχουν μία προδιάθεση να εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους, να έχουν οι εργαζόμενοι όλα τα εργαλεία στη διάθεσή τους ώστε να μπορούν να αμύνονται και κυρίως να καταγραφούν τον πραγματικό χρόνο εργασίας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger