Επικαιρότητα

Οδός Βασίλη Καρρά θα λέγεται πλέον ο κεντρικός δρόμος του Κοκκινοχωρίου

Το Κοκκινοχώρι Καβάλας εκεί όπου γεννήθηκε, που τόσο αγαπούσε και εκεί που θέλησε να ταφεί αλλάζει το όνομα του κεντρικού του δρόμου και από εδώ και πέρα θα λέγεται οδός Βασίλη Καρρά

Η απόφαση αυτή του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου θεωρείται ως ελάχιστος φόρος τιμής στον σπουδαίο άνθρωπο και καλλιτέχνη. Να σημειωθεί πως και η κεντρική πλατεία του χωριού φέρει το όνομα «Βασίλης Καρράς».

Η σορός του Βασίλη Καρρά, όπως αναφέρει το thestival.gr θα φτάσει στο Κοκκινοχώρι, όπου θα ταφεί, περίπου στις 12 το μεσημέρι την Τετάρτη (27/12). Όπως ήταν επιθυμία του τραγουδιστή, θα ταφεί δίπλα στους γονείς του.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του, με τον ίδιο να μη ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του, ούτε όταν έγινε γνωστός, καθώς βοηθούσε τους πάντες, ενώ είχε δωρίσει και πολλά έργα αναβάθμισης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock