ΕνημέρωσηΠολιτική

Μητσοτάκης: Εξωστρέφεια σημαίνει δημιουργία πλούτου που διαχέεται σε όλη την ελληνική κοινωνία

Όπως πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός, «εξωστρέφεια σημαίνει δημιουργία πλούτου ο οποίος διαχέεται σε όλη την ελληνική κοινωνία, σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Και αυτό αποτελεί το πρόταγμα της συνολικής οικονομικής μας πολιτικής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ανάπτυξη για όλες και για όλους με μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, με περισσότερες ευκαιρίες για αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη, με περισσότερες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας σε κλάδους ανταγωνιστικούς, με δυνατότητα να μπορέσουμε να απευθυνθούμε στα νέα παιδιά τα οποία έφυγαν στο εξωτερικό και να τους πούμε: “Ελάτε, επιστρέψτε στην Ελλάδα, εμπιστευθείτε την Πατρίδα μας και εμπιστευθείτε το μέλλον σας στην πατρίδα μας, γιατί πια μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές και καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας”».

«Οι ξένοι επενδυτές βλέπουν στην Ελλάδα μακροπρόθεσμες δυνατότητες δημιουργίας σημαντικών υπεραξιών. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί η χώρα μας έχει μπει σε μια τροχιά δυναμικής ανάπτυξης με σταθερή δημοσιονομική κατάσταση. Μια χώρα η οποία δανείζεται με τα χαμηλότερα επιτόκια στην Ιστορία της, μια χώρα η οποία έχει αντιμετωπίσει μέσα από μια σειρά από διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σημαντικότατα ζητήματα που αφορούν στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας», σημείωσε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock