Μητσοτάκης: Κίνητρα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς προς αύξηση των ραντεβού εμβολιασμού


Άμεσες ανακοινώσεις επί πλαισίου κινήτρων για γιατρούς και φαρμακοποιούς, με ζητούμενο να κλείνουν οι ίδιοι περισσότερα ραντεβού για τον εμβολιασμό πολιτών που παραμένουν καχύποπτοι, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο πρωθυπουργός, παράλληλα, τόνισε πως ελπίζει ότι δεν θα χρειαστεί να γίνει χρήση της ρύθμισης της υποχρεωτικότητας, που ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή, και όλο το υγειονομικό προσωπικό θα σπεύσει να εμβολιαστεί.

Επισημαίνοντας πως η χώρα έρχεται ενώπιον μίας πανδημίας των ανεμβολίαστων, ενόσω το τέταρτο κύμα «καθοδηγείται» από την εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα, ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε εκ νέου έκκληση προς τους πολίτες να εμβολιαστούν, επαναλαμβάνοντας πως η συντριπτική πλειονότητων των νοσηλειών και των θανάτων αφορούν σε ανεμβολίαστους.

Τόνισε πως η χώρα ξεπέρασε το φράγμα των 10 εκατομμυρίων εμβολιασμών σήμερα και επιδίωξη είναι να συνεχιστεί η εθνική εκστρατεία ανοσοποίησης με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση