Πολιτική

Μητσοτάκης: «ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΜΑΣΤΕ» ως Ελλάδα! Η «λύση» που πρότεινε σκορπίζει φόβο!! ΒΙΝΤΕΟ

Απλά: Σ-Ο-Κ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!

Στην χθεσινή ομιλία που δεν παίχτηκε όσο έπρεπε και ανέλυσε, ως συνήθως, μόνο το el.gr, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, αναφέρθηκε, στην εναρκτήρια εκδήλωση του forum «Η Ελλάδα το 2040», στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, στο δημογραφικό!

Δήλωσε χαρακτηριστικά για την «πρόκληση του δημογραφικού»:

 

«Συρρικνωνόμαστε, το ξέρουμε. Το πόσο, θα μας το δείξει η απογραφή. Είχαμε μία συζήτηση στην Ολομέλεια πριν από λίγο, για τα στατιστικά στοιχεία των εμβολιασμών, όπου ο παρονομαστής είναι η απογραφή του ‘11, για να υπολογίζουμε τα ποσοστά. Εικάζω ότι είμαστε λιγότεροι απ’ όσοι έδειξε η απογραφή του ‘11.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι και η οργανωμένη -το τονίζω- η οργανωμένη μετανάστευση, η καλά σχεδιασμένη μετανάστευση, δεν μπορεί και αυτή να είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας (σ.σ. Οι αλλοδαποί θα μας λύσουν το δημογραφικό! Το είπε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας: ‘Οι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό’».

 

Επομένως έχουμε ακόμα μία παραδοχή, αυτή την φορά από τον πρωθυπουργό πως οι αλλοδαποί θα λύσουν το «δημογραφικό»!

Τι θεωρεί ο πρωθυπουργός «καλή μετανάστευση;;; Τις σημαίες ισλαμικής οργάνωσης που υψώθηκαν στον ουρανό των Αθηνών από τους Πακιστανούς που ξεχύθηκαν στους δρόμους (την ώρα που απαγορεύτηκε η παρουσία πιστών στην λιτανεία της εικόνας του Αγ. Δημητρίου) για την θρησκευτικής τους γιορτή, κάτι που έγινε θέμα ακόμα και σε πακιστανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πρόκειται για την Dawat-e-Islami, μια σουνιτική ισλαμική οργάνωση με έδρα το Πακιστάν. Έχει πολλά ισλαμικά εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο και επισήμως χαρακτηρίζεται ως θρησκευτική οργάνωση με φιλανθρωπικές δράσεις. Κάτι σαν εκείνες του Bill Gates…

 

πηγη

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock