Μητσοτάκης: Το Πάσχα θα δούμε το τέλος του τούνελ για τον κορωνοϊό

Τους λόγους που οδήγησαν στο σκληρό lockdown στην Αττική ανέλυσε ο πρωθυπουργός κατά τη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, σημειώνοντας ότι η επιδημία έχει την τάση να ξεφεύγει και έπρεπε να ληφθούν δραστικά μέτρα για να τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε, δε, ότι το τέλος του τούνελ θα το δούμε το Πάσχα.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχουν γίνει 1.700.000 εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού. Παράλληλα, τόνισε ότι το σύστημα υγείας είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια και πως ενισχύθηκε η πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις υπουργών που προκάλεσαν αλαλούμ, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Οποιοδήποτε μήνυμα δεν είναι συνεπές ή είναι αυτοαναιρούμενο δημιουργεί πρόβλημα. Θέλω να είμαι σαφής: αν υπήρξαν τέτοια φαινόμενα στο παρελθόν, που υπήρξαν, θα διορθωθούν. Διορθώνονται. Οι υπουργοί έχουν υποχρέωση να υπηρετούν την κεντρική γραμμή. Στην τελευταία απόφαση υπήρχε διχογνωμία. Και η απόφαση φτάνει σε μένα και αυτή την απόφαση πρέπει να υπηρετούν οι υπουργοί. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα δείτε μεγαλύτερη συμμόρφωση και ίσως λιγότερες παρουσίες».

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση